Styrelsen

Ordförande

Caroline Lewitski – Nätverket Prosit

”Jag började officiellt min ideella resa genom att starta upp en elevkår på min gymnasieskola, och senare engagera mig hos bland annat Värmestugan, Jonsters Charity och Nätverket Prosit. 2018 gick jag med i Röda Korset. Kärlek till människor har alltid drivit mig, så när jag i början av 2021 blev tillfrågad att kliva in i rollen som ordförande i Helsam var det en självklarhet att tacka ja. Jag tror på att vi tillsammans är starkare!”

 

 

 

Styrelseledamöter

Aina Modig-Lindell – RIA
En föreningsmänniska med stark tilltro till samverkan och sociala nätverk. Jag representerar Hela människan RIA i Helsam och är RIAs ordförande. Mina andra uppdrag är bland annat ordförande i Helsingborgs pastorats kyrkoråd och ordförande i Stadsrevisionen, Helsingborgs stad.”

 

 

 

 

 

Ida Forteza – Fontänhuset

”Ursprungligen från Ängelholm men inflyttad till Helsingborg sedan 10 år tillbaka. 3 barn i åldrarna 17, 13, 6. Äldsta dottern med flera funktionshinder. Arbetat inom psykiatrin i nästan alla dess former men framförallt arbetat inom slutenvården i ca 15 år.
Arbetar nu på Helsingborgsfontänhus och trivs fantastiskt bra, här tänker jag stanna och bli en del av inventarierna ;). Brinner för samhällets mest utsatta och åsidosatta och när möjligheten gavs att förhoppningsvis kunna vara med att bidra eller påverka till det bättre för dessa var valet självklart.”

 

 

Angela Elek – Värmestugan

 

 

 

 

 

 

Linda Juul Madsen –  Röda Korset Helsingborgskretsen

 

 

Jannie Lehman – Antidiskrimineringsbyrån Norra Skåne